Varför finns vardagspoesi?

Jag har vuxit upp lite. Det har min blogg också gjort, som ni kanske ser på dess utseende. Men den kommer fortfarande vara en blogg för er som är trötta på verkligheten ibland, som vill drömma er bort för en liten stund.
Jag kommer hädanefter att fokusera på att skriva om sådant som inte alls har med verkligheten att göra. Det finns en annan värld och hur ser den ut? Ja, det får ni veta om ni fortsätter läsa denna blogg :)

Här kommer det alltid att finnas nåt för alla som älskar att fantisera, som älskar musik och film och som älskar fotografier som inte är helt perfekt tagna men som ändå har det där lilla extra därför att ett foto ska inte alltid vara skarpt, det ska inte vara alldeles för genomarbetat. En bild ska säga dig något, även om det innebär att du inte riktigt ser vad bilden föreställer ibland. Du behöver inte heller förstå den, för riktig konst ska få dig att tänka efter. Och om den inte får dig att tänka efter, så ska du i alla fall kunna känna ett välbehag :)
En blogg för er som behöver en annan värld. Som handlar om vardagliga händelser i poetisk anda. Som har en drömmande ton över sig. En värld som är färgfull.

En värld som består av en flickas inre fantasier om livet, om kärleken och dess olika passioner, om musiken och vad som är äkta konst.

Inga kommentarer: